KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Çardak Ortaokulu

Ara

Taşımalı öğrencilerimizin daha nezih ve temiz bir ortamda öğle yemeklerini yemeleri için yemekhanemiz yeniden dizayn edildi.

Ara

Göksun Belediyesi tarafından okul bahçemize çöp kovaları yerleştirildi.Öğrencilerimizin teneffüslerde oturmalarını sağlamak amacı ile banklar yerleştirildi.Oyun alanları oluşturularak öğrencilerimizin daha eğlenceli oyunlar oynamalarına imkan verildi.

Ara

TEOG Sınavı´nda üstün başarı gösteren öğrencilerimizi büyük bir gururla kutluyoruz. 118 net yapan Nur Efşan KUZU, 113 net yapan Merve Adalet Şahan, 108 net yapan Onur KARTAL, 105 net yapan Nur Evşan DOĞAN´ı ise başarılarından dolayı ayrıca kutluyoruz. Yolunuz açık olsun.

Ara

2014-2015 Eğitim öğretim yılında yapmış olduğumuz başvuru neticesinde okulumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder.Yeni başarılara birlikte ulaşmak dileklerimizi sunarız.