Çardak Ortaokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde barındıran, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilen ve ona göre hazırlıklarını yapan, toplum ile diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen, sevgi ve hoşgörü sahibi nesiller yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Hedef kitlemizi, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, çevresiyle barışık, Atatürk ilke ve inkılaplarını, bu çizgide bir demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş; sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, meraklı, girişimci, tutarlı, planlı ve ilkeli olan insanlığın temsilcileri olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 08:20-14:30
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Var
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://goksuncardakoo.meb.k12.tr

Adres - Çardak Mahallesi, Şehit Başkomiser Fatih Özdil Caddesi, No1 Göksun / Kahramanmaraş

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün öğretim vardır.

Yerleşim Yeri - Mahalle

Ulaşım Kara Yolu